skip to Main Content

Rabdare si SUPERBLOG 2009

Motto: "The challenge is not to manage time, but to manage ourselves."
Steven Covey

Se spune ca, fizic, am intrat intr-o spirala temporala in care timpul biologic, cel pe care il percepem fiecare, diferit de cel astronomic, are o viteza de curgere accelerata: simtim ca trece timpul mai repede decat am dori. Parca ieri eram copii, ca azi sa fim maturi cu copii de varsta amintirilor noastre de ieri.

castelDe aceea tendinta este de a nu mai avea rabdare. Vrem totul acum sau daca se poate de ieri. Nu mai avem rabdare cu noi, nu mai avem rabdare cu cei dragi, nu mai avem rabdare cu ceilalti. De aici o stare de tensiune, de frustrare care ne face rau, o simtim, dar credem ca nu avem ce sa-i facem. Rabdare, iata solutia.

Intreband orice fermier, aflam ca toate vin intr-o ordine naturala pe care uneori o vrem intoarsa cu susul in jos. Mai intai semanam, apoi avem grija de ceea ce am semanat ca sa aiba tot ceea ce este nevoie, ca abia dupa aceea, dupa un timp, sa culegem. Noi am vrea sa culegem intai, ca abia mai tarziu sa semanam, ceea ce nu se poate sau ne costa prea mult: bancile ne lasa sa culegem mai intai si apoi sa platim rate si dobanzi inrobitoare.

La fel cu relatiile noastre, la fel cu afacerile noastre, la fel cu noi insine: trebuie sa semanam semintele increderii, optimismului, respectului, apoi sa avem rabdare, atentie, aplecare, chiar empatie, ca abia apoi sa fim rasplatiti cu relatii calde, corecte, cu afaceri cu potential de crestere, cu o personalitate, in cazul nostru, placuta.

Cele mai consistente comisioane, cele mai importante succese, cele mai trainice relatii au venit dupa ce am avut rabdare cu clientii, cu mine, cu prietenii, cu mediul din jur, cautand acele semne de incredere, de oportunitate, de ajutor, de crestere.

Ca sa verific in practica ce e corect teoretic, am decis sa particip la SUPERBLOG 2009.  Participa si tu:

Perioada de desfasurare: 15 Octombrie – 15 Decembrie.
Premii: Locul I: 1500USD, Locul II: 1000USD, Locul III 500USD.
Premii zilnice de cate 100USD pentru blogarul zilei si 50USD pentru cititorul acestuia.

Succes! E timpul sa avem rabdare. Acum!

Articolul are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top