skip to Main Content

Dreptul cetatenesc al unora de a-i fura pe ceilalti

In 2012, cand USL-ul batea la fund orice urma de opozitie, apoi dadea tentativa de lovitura de stat si acapara intreaga putere administrativa si economica, vorbeam cu unii din colegii mai de la FC Timis, dar si cu alte cunostinte, despre jaful care va urma.
Daca cititi rapoartele Curtii de Conturi veti vedea si voi ca Romania a fost deposedata abuziv si ilegal de sute de milioane de euro, fara ca acest imens dezastru national sa se vada macar in constructia de infrastructura sau in calitatea serviciilor medicale sau educationale.
Singura avantajata a fost, cum altfel, Biserica Ortodoxa Romana, cea care continua sa fie alaturi de politicienii corupti, dandu-le girul duhovnicesc pentru ca acestia sa nu aibe nici macar mustrari de constiinta pentru hotie si faradelege: “Iarta bunul Dumnezeu!”. Ori daca nu a facut-o direct a gasit o doamna Jipa care sa-l dea cu mir sfintit pe la tample pe senatorul Sova.
Aflam acum ceva timp cum Voiculescu a deposedat ICA de 60 milioane de euro, cum Hrebenciuc sau Prince Paul si gastile lor si-au retrocedat ilegal paduri si terenuri, ori cum Alina Bica si sotii Cocos creasera un sistem prin care primeau sume de bani la care romanii de rand nici macar nu pot visa. O mafie transpartinica despre care sunt convins ca nu stim nici macar 10% din ilegalitatile savarsite.
Toti acestia ies acum si ataca DNA si guvernul in numele drepturilor lor cetatenesti. Nu ii credeti. Sunt turma de porci din Ferma Animalelor care isi grohaie grijile atunci cand, desi spun ca toate animalele sunt egale in drepturi, dreptul lor de a fura il doresc a fi inalienabil.

Articolul are 0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top