skip to Main Content

Un nou an, un nou inceput!

La multi ani!Intai de toate, bine ne revedem in 2009. Va fi un an mai bun, mai cumpatat, de realizari, de provocari. Va fi altfel.
Spunea cineva ca daca vrei sa-L faci pe Dumnezeu sa rada, spune-I ce planuri ai! Asa ca mai bine sa-L intreb si, pe ce informatie primesc sa-mi fac planuri. Dar cu asta mai greu acum, dupa sarbatori, cand am relationat mai mult, am vorbit mai mult, ne-am distrat mai mult si am sperat mai mult.
Ieri l-am revazut pe Dan Puric intr-o traire publica la Oravita, la Teatrul “M. Eminescu”. Incep primul articol din an pentru ca este omul care vorbeste actual si cel mai impresionant despre Romania profunda. Despre adevarul relativ si cel absolut, care vine din radacinile noastre, despre bolovanul adus de rau in fiecare primavara si care-i strica gardul babutei de la tara dar fara sa-i faca raului nici o concesie; apoi trecut cu avionul in SUA ca sa nu piarda “dorul de tara” pe meleagurile unde fata ei s-a casatorit. Despre cine suntem.
Pentru ca daca stim cine suntem stim cine putem deveni si unde putem si unde nu sa facem concesii. Pentru ca a face concesii este ca o scara pe care urci sau cobori, in Rai sau in Iadul propriei constiinte. Daca stim cine suntem stim sa ne respectam pe noi si sa respectam valorile celorlalti mai mult decat defectele lor: pentru ca putem vedea in acestia ceea ce noi abia daca ne dorim ca sa nu spun ca sunt situatii in care nici nu stim ca avem nevoie de asta. Pentru ca, asa cum spune Jim Clemmer in “Manual de dezvoltare personala continua” este nevoie de curaj pentru a ma dezvolta, deoarece trebuie sa ma lupt cu acea parte din mine pe care am acceptat-o constient si care ma defineste ca individ.
Dar, hei!, este inceput de an, asa ca iata ce obiective (publice) mi-am propus:
– sanatate (suplimente alimentare, apa de la eSpring, mancare sanatoasa, exercitii fizice);
– sa ajut minimum 200 de persoane sa obtina ceea ce-si doresc;
– sa fiu un tata si un sot mai bun;
– sa am cel putin 15 relatii de calitate noi;
– sa pregatesc afacerea pentru francizare;
– sa fac cel putin 5 actiuni caritabile.
Doamne ajuta!
Respect,
Andrei!

Articolul are un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top