skip to Main Content

De ce nu validez referendumul PSD & CpF

1. Orice om de buna credinta vede ca votul la referendum incurajeaza frauda. Intinderea sa pe doua zile este neuzuala, dupa 1989 fiind a doua oara cand se voteaza astfel. Noaptea dintre voturi aduce suspiciuni ce par a fi ignorate chiar de BOR sau CpF care ar avea interes ca referendumul sa fie departe de orice indoiala. Dar nu sunt.

In plus, nefolosirea sistemului de verificare a CNP ului, sistem folosit in 2016, arata inca o data ca votul se doreste a fi fraudat. Caci nimeni nu va sti de cate ori a trecut cineva in cele doua zile pe la urne.

Si atunci, cu Buna Credinta ar trebui sa ne intrebam:

“De ce sa validez o metoda de Rea Credinta de vot ce ar putea fi folosita de PSD la urmatoarele ALEGERI?”

2. Tema referendumului este ea formulata cu Buna Credinta? Toate mesajele CpF si ale sustinatorilor sai spun acelasi lucru: salvam familia si copiii? De cine? De gay, clar. Un mesaj impotriva drepturilor omului asumate oficial ca fiind respectate de Romania prin tratate internationale.

Dar de unde vine frica asta de gay?

Din Uniunea Europeana, acolo unde s-a legiferat casatoria intre persoane de acelasi sex. Astfel ca, desi familia “traditionala” si copiii nu au fost amenintati decat de saracie si needucare din 1991 de cand avem aceasta constitutie si pana astazi, iata ca valul putinist ridicat dupa invazia din Crimeea a identificat acum o amenintare reala: valorile Uniunii Europene. Cea in care ne fug cetatenii ce-si doresc o viata mai buna. Paradoxal, nu?

Si atunci, cu Buna Credinta ar trebui sa ne intrebam:

“De ce sa validez un referendum indreptat impotriva Uniunii Europene, facand jocul Rusiei asa cum s-a intamplat cu Brexit?”

3. Intrebarea de la referendum este ambigua. Se motiveaza ca asa scrie in legea pentru acest referendum. Hmm! Si atunci pentru ce se voteaza explicit? Pentru familie sau pentru “famiglie”? Caci, la cata Rea Credinta au legiuitorii nu poate nimeni exclude ca “forma adoptata de Parlament” nu va include prevederi controversate precum posibilitatea penalilor de a candida la functii publice. Ori incriminarea serviciilor secrete. Ori subordonarea justitiei. Exclude cineva de Buna Credinta asa ceva? Sigur nu.

Si atunci, cu Buna Credinta ar trebui sa ne intrebam:

“De ce sa validez un referendum al carui rezultat lasa loc de interpretari in favoarea unei clase politice de Rea Credinta?”

Iata de ce BOICOTUL nu are legatura cu a fi progresist, neomarxist sau anti-roman. Are legatura cu un momentum in care Reaua Credinta este la putere si se manifesta cu ura, minciuna si incalcarea legii prin toti porii.

Acesta este motivul pentru care nu voi valida acest simulacru organizat de PSD si motorizat de o organizatie cu legaturi cu Moscova si fosta Securitate, dar si de toate bisericile si cultele, in frunte cu cea mai mare si profitabila corporatie care corupe absolut, BOR.

Articolul are 0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top