Cand varza ajunge fier forjat

La ce nivel de competenta e in PSD cred si eu ca cea mai de fier forjat e Viorica Dancila. A trecut de la stadiul de Lemn Tanase, de bâtă, la fier doar pentru ca a spus in Comisia UE ca nu da socoteala, tinand coada pe sus, ca orice nomenclaturista lovita de Ciuma Rosie si Pesta Porcina concomitent (ma indoiesc ca stie ce inseamna).

Dar in PSD e bucurie mare. Un PSD vadit de Rea Credinta si care cauta si bruma de competenta de sub unghii ca sa para digerabili unei populatii atat de prostita si anesteziata incat se va duce singura, precum oile la abator manata de „pastori” vanduti sa le valideze un referendum bagat pe gatul natiunii de Dragnea pentru a anihila campania #farapenali.

Referendumul va trece si asta nu este singura veste proasta. Relatii de prietenie si de apreciere s-au rupt definitiv, caci asta era si scopul. Pentru unii cei care au stat acasa vor fi considerati gay. Pentru ceilalti, cei care au mers la referendum vor fi considerati talibani sau habotnici. Pentru unii vor fi antiPSD pentru ca nu au vrut sa valideze un referendum organizat fara nicio umbra de Buna Credinta de Dragnea. Ceilalti vor fi considerati pesedisti si tradatori tocmai pentru ca au iesit sa proteste impotriva OUG 13 si acum il valideaza pe Dragnea.

Mai ales pe un Dragnea care nu se va opri aici. Va folosi in felul sau ordinar referendumul. Va spune ca romanii s-au saturat de Europa. Ca „romanii nu sunt prosti” si ca i-au dat un cec in alb lui si parlamentului sa creasca gradul de suveranitate al tarii. Si asta stiti ce va insemna: fortarea ROEXIT sau negocierea propriilor interese.

Cunosc tineri care si-au legat viitorul de acest referendum. Nu au nicio opinie politica pentru ca ii dezgusta politica. Dar referendumul acesta li se va parea ca un semnal ca Romania e anacronica, feudala si orientata prin ura impotriva individului „altfel”. Iar fiecare tanar viseaza sa fie altfel si sa se implineasca personal. Si vor emigra.

Paguba in ciuperci pentru PSD faptul ca ne pleaca tinerii. Pe de o parte multi adolescenti si tineri nu ii voteaza pentru ca hastagul #muiepsd a prins. Pe de alta pentru ca PSD nu vrea sa imparta tara asta cu nimeni altcineva decat intre ei si ai lor. O tara tot mai parasita de romani, in medie 6 pe ora. Romani carora Romania nu le ofera niciun viitor.

Asadar referendumul va trece. Asa cum a trecut si Brexitul, si ala tot un referendum influentat de catre rusi. Rusi care o lauda acum pe madam tufa de Venetia, pe varza noastra de Bruxelles pe care pesedistii, nu-i asa, cu nemarginita pretuire pentru ca nu da socoteala, au transformat-o in Doamna de Fier a Romaniei.

Trista tara.

foto: CristianST Art

0 Comentarii

Scrie un comentariu