Urat parastas!

Episodul urii lui Papahagi pare a marca un an de cand CpF a luat bataita la funduletul gol de la populatia crestin majoritara din Romania.

Un an de cand faimosul „cuplurile de gay va vor rapi copiii” nu a fost tratat decat ca pe o mizera incercare de instalare a urii si a fricii. In fapt nu se cunoaste in Romania niciun caz de acest fel.

Un an de cand clipul antireferendum realizat de Papaya (vezi mai jos) a fost interzis de catre institutiile pesediste pe motiv de discriminare. Si care Papaya a contribuit si la cel despre LIBERTATE in care apare dl. Sora.

Ceea ce ma face sa cred ca atacul cepefistilor talibani asupra domnului Sora nu vizeaza doar un om, ne vizeaza pe toti cei care pretuim libertatea, gandim si refuzam sa ne inregimentam in dogme care sa minimizeze educatia, stiinta sau democratia.

Istoric se invarte roata, pentru ca au mai incercat. Legionarii au facut la fel: i-au omorat pe ganditorii care ii aratau cu degetul ca fiind iliberali si antinationali. S-au folosit de biserica si de crestin-ortodoxie, ca sa-si impuna propria agenda totalitara, la fel cum fac acum. Erau la fel de duri si de vehementi, manipuland, batand sau ucigand fara scrupule.

Acolo vreti sa ajungem? Eu nu, de aceea trebuiesc inhibate din fasa orice astfel de mizerii iliberale, mistico-religioase, antisemite si populiste. Si mi-ar placea sa vad ca si biserica se disociaza de astfel de indivizi toxici. Dar o face? De ce?

Repet ceea ce apare si in videoclipul antireferendum: pentru ca raul sa triumfe e suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.

0 Comentarii

Scrie un comentariu