skip to Main Content

SPAM de la tereza.ro

Primesc zeci de SPAM-uri de la tereza.ro. Ultimul e asta:

NR: 305TZ1244666811
Client
•    Nume: Apostol
•    Prenume: Daniela
•    Email: dyana_adr92@yahoo.com
•    Telefon: 0724308294
•    Orar apelare: 08:00-21:00
Anunt VAND CASA
•    Text: Vand casa / 120 mp / teren de 900 mp / 8 camere / parter+etaj 1 niveluri / 2 bai / incalzire prin sobe cu lemne/carbune / 2 balcoane / structura casei din BCA / constructie din 2003
•    Judet: Ialomita
•    Localitate: fetesti
•    Zona/Cartier: zona rezidentiala,pe drumul national fetesti-calarasi,la iesirea de pe autostrada Soarelui,imediat dupa nodul rutier
•    Pret: 200.000 Euro
•    Negociabil: Da
•    Alte detalii: n/a
•    Doresc ca anuntul meu sa ajunga la agentiile imobiliare din: toata tara.

Adica daca vrea Daniela, care are incredere in tereza (ce nume!) sa ajunga la Timisoara anuntul ei ca e disperata sa vanda cu 200.000 de euro casa de la Fetesti, eu ma trezesc cu SPAM de la tereza.ro. Si ce fac cu mesajul? Il sterg, desigur.

CUM SE IAU BANII DE LA FRAIERI:

Domnii de la S.C. "MAGNA HOLDING" S.R.L., Ploiesti, str. Alexandru Odobescu nr.34, jud. Prahova, Tel./fax 0344801066 care gestioneaza tereza.ro si, mai nou, brenda.ro, le explica pelicanilor ca trimit la jdemii de agentii anuntul lor. Cat de serios sa fii cu tine ca sa ai o locuinta si sa apelezi la un astfel de sistem de a-ti vinde imobilul? Numai oamenii disperati platesc si cred in ce spun ei:

Trimitem anuntul tau direct la tinta: LA TOATE AGENTIILE IMOBILIARE

    * din judetul tau
    * din zona ta geografica
    * din toata tara

si il retransmitem din 2 in 2 saptamani timp de 3 luni la 2468 agentii imobiliare din Romania. 850 agentii imobiliare numai in Bucuresti si judetul Ilfov.
 

Pai ce sa fac eu de la Timisoara daca Daniela vinde casa la Fetesti? Ganditi?

Macar bunul simt: vrei sa primesti mesaje? Daca nu ne trimiti nimic, inseamna ca nu. Daca zici ca vrei, atunci iti trimitem!

Si ei ce fac? Daca zici ca nu, tereza.ro tot trimite, chiar daca tu nu vrei. De ce? Ca sa ia banii la fraierii care cred ca tereza.ro ii ajuta sa vanda casa.

Pai intrebati-va oameni buni: tereza.ro va vinde casa? Ajunge anuntul dvs. de la tereza.ro la cumparatori? Va cumpara agentia imobiliara la care ajunge anuntul casa? Sau n-ati citit asta de pe pagina lor de termeni si conditii?

Tereza.ro nu garanteaza ca descrierea serviciilor precum si continutul acestui site nu este lipsita de erori,completa si actuala.
Tereza.ro nu garanteaza ca acest site, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
Tereza.ro nu poate fi facut razpunzator pentru nici o dauna produsa prin utilizarea acestui site, inclusiv, dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.
Tereza.ro nu este o agentie imobiliara si nu se implica in nici o forma in tranzactiile pe care le puteti face ca urmare a utilizarii acestui site. De aceea sunteti raspunzator de orice consecinta intervenita prin tranzactiile efectuate in urma utilizarii acestui site.
Termenii si conditiile de utilizare se considera acceptate in momentul lansarii oricarei comenzi pe site-ul Tereza.ro

Apelati la o agentie imobiliara de incredere si asteptati: pentru ca inca e criza imobiliara!

Update 1: cu ajutorul lui gupi am aflat cum se poate lupta impotriva spamului:

www.spamcop.net
reclamare internationala; necesita inscriere gratuita si confirmarea fiecarui spam trimis; spam-urile se pot trimite prin email (ca atasamente) sau publicate ca si mesaj sursa direct pe internet

rbl.sns.ro
raportare nationala, se ocupa exclusiv de spam romanesc;

– forward as attachment la spam(AT)apti.ro, cu mentiunea in subiect: mesaj nesolicitat
APTI aduna cele mai frecvente mesaje nesolicitate si discuta periodic cu dataprotection.ro in speranta ca la un moment dat se va aplica legea si vom vedea prinul spammer roman dupa gratii.

Update 2: Azi am mai primit un email de la ei in care o intorc ca la Ploiesti:

Buna ziua !

Mesajul de mai jos (adica unul pe care l-ar fi trimis ei) l-ati primit in luna martie 2009; pe fiecare e-mail cu oferte imobiliare pe care l-ati primit de atunci incolo scrie "Nu dati replay la acest e-mail" si vi se indica adresa la care puteti comunica cu noi.
Concluzia, nu limbajul dvs. ”elevat” ne-a facut sa va raspundem si nici amenintarea cu Spam-ul ci faptul ca am primit un mesaj, primul de la dvs (adica recunosc ca nu este niciun mesaj de subscribe!).
Am scos din baza de date firma dvs. pentru care am gasit o singura adresa de e-mail :office(at)imondo(dot)ro
Site-ul Brenda.ro este tot al nostru si v-am sters si de acolo.
Mai ramane o singura intrebare, intr-adevar, "CE PLM AM EU TANGENTE CU TEREN LA VASLUI SAU CONSTANTA?"

Cu stima,
www.Tereza.ro

Adica, dupa mintea lor iti trimit un mesaj care poate sa intre in SPAM direct, pe ei nu-i intereseaza. Apoi sa te tii cu mesaje nesolicitate. E la mintea gainii ca asta este si termenul de mesaj nesolicitat. I-am rugat sa-mi trimita e-mailul prin care solicitam trimiterea de mesaje de la ei catre iMONDO. Au spus ca nu il au. Si atunci, daca nu le-am solicitat mesaje, ce trimit ei nu este MESAJ  NESOLICITAT? No comment!

Articolul are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top