skip to Main Content

Saptamana oarba

Sunt convins ca evenimentul casatoriei este cel mai important, deoarece este angajamentul cu cea mai lunga bataie in viata unui om. De aceea, vestea ca Mihai o sa se insoare m-a trimis la cercetari si iata ce am descoperit:
1. data nuntii, 19.08.2016, pica vinerea. Dorim noi ca week-endul sa inceapa de joi si sa se termine martea, dar poate nu asa repede. In cazul asta, data poate fi plauzibila;
2. nici prietenii sau rudele (ex: Sorina) nu stiu nimic. Asta imi aduce aminte de cazul meu: am decis cu sotia sa ne casatorim de revelion – ne iubeam, nu? – fara sa stie nimeni, in 1992, dar am facut o nunta mare in 31.07.1993. Prima decizie a fost doar un foc de paie: o dorinta de a fi altfel, de a arata dragostea unuia fata de celalalt, dincolo de conventional.
Asa ca ori este o diversiune, ori e ceva la mijloc. Sau mai degraba o traire ca atunci cand intram in saptamana oarba. Ca doar suntem oameni si oamenii se mai si indragostesc.
Sa fie intr-un ceas bun!

Articolul are 2 comentarii

  1. Mihai, sa fie intr-un sentiment bun. Faptul ca te-ai gandit la casatorie inseamna responsabilitate si implicare si fetele apreciaza asta. Restul vine de la sine: respect, incredere si edificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top