skip to Main Content

PSD si prostirea prostilor

PSD foloseste zilele astea cateva parghii de prostit prostii, pentru ca cine ii cunoaste nu mai inghite aceste mizerii:
– mesaj dublu, unul afara, altul in tara. Daca la Bruxelles Grindeanu “a inteles” cerintele UE transmise prin dl. Timmermans si a anuntat un ministru al justitiei “tehnocrat”, in tara acelasi ministru a devenit politic si va fi negociat de cei doi lideri penali ai aliantei PSD – ALDE. E un fel de a crede ca i-a convins si pe unii si pe altii.
– ura fata de straini – aici incluzand toate corporatiile, dar si principalele personalitati care sustin lupta anticoruptie: Iohannis si Kovesi. Shaiddeh, Vosganian, ori Madalin Voicu sunt romani adevarati, ceilalti tradatori de tara.
– lipsa de comunicare. Toate erorile grave si derapajele de la statul de drept au in spate o proasta capacitate de intelegere a populatiei nepesedizate si o proasta comunicare a guvernului. Pe scurt, “nu ne-am facut bine intelesi prostilor care protesteaza”. E atat de evidenta mizeria asta incat bizonii ar trebui sa se intrebe de ce s-a ajuns ca pana si Codrin Stefanescu sa fie dat afara din platoul A3. Pentru ca nesimtire?
– legitimitatea violarii Romaniei pe baza rezultatelor alegerilor din 2016. O falsitate care contine mesaje in afara PSD (ciocul mic, romanii au ales Dragnea si PSD, deci facem ce vrem) dar si in interiorul PSD (romanii m-au ales, impart banii cum vrea muschii mei, totul la Teleorman si in sudul pesedist, firimiturile in Ardeal si Moldova).
– ruperea Romaniei de catre “protestatarii lui Soros”. Pusi in fata evidentei bunei credinte, a umorului si a bunei informari a miilor de protestatari, PSD a calcat pedala nationalismului prin doua cai pe care a incercat sa contracareze: prima – cineva ostil Romaniei finanteaza si organizeaza protestele -, iar a doua – avem si noi sustinerea strazii -, cand primul nu a mai fost eficient, scotand cu forta contramanifestanti la Cotroceni si la Pitesti. Oricine vede diferentele majore dintre tipurile de proteste, insa din avion acestea sunt prea mici. Cel putin asa cred Dragnea si PSD.
Un PSD aflat la cel mai josnic nivel de intelegere a realitatii interne si externe, afundat in propria mizerie de liderii lor si de proprii sustinatori injectati cu proasta educatie, informatii eronate, frica de saracie si ura
fata de straini.
Sper ca toate astea sa i se intoarca lui Dragnea si ai lui cu varf si indesat. Pentru ca merita.

Articolul are 0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top