skip to Main Content

Mesaje catre USR

Toate partidele au fost si vor fi impanate cu trimisi de la PSD, PDL, PNL, … si servicii. Aveti doua optiuni: sa va stingeti in lupte intestine, ori sa va asumati un scop politic care sa merite criticile ca i-ati izolat pe cei infiltrati de altii.
Uitati ca Miorita a fost conceputa la noi. Fatidicul drob de sare nu a omorat inca niciun om care demn, in picioare, nu a asteptat sa il doboare soarta.
Balanta se inclina intotdeauna inspre partea unde s-a pus in permanenta cate ceva sau de unde nu s-a luat din ce a fost pus. Alegeti-va partea corecta a balantei si adaugati zilnic mesaj, actiuni, norme, exemple, persoane de calitate … si intr-o zi veti vedea diferenta.
Strada inca nu a obosit. Ar fi un bun exemplu.
PSD vrea sa amendeze parintii care si-au luat copiii cu ei la proteste? A doua zi veniti cu un proiect de lege care sa anuleze acest abuz. PSD vrea sa ancheteze corporatiile prin comisia de control a SRI din parlament? A doua zi veniti cu un proiect de lege care sa anuleze acest abuz. PSD vrea sa amendeze posesorii de drone neagreati de ei? A doua zi veniti cu un proiect de lege care sa anuleze acest abuz…
Nu va fie frica ca, in urma protestelor voastre vii din parlament, Tariceanu va reproseaza ca nu aveti cultura politica. Dimpotriva!
Publicitatea negativa este tot publicitate. Daca PSD are 2-3 televiziuni, PNL si PMP cate una, voi cat veti rezista in umbra? Faceti stirile zilei, indiferent de cum sunt reflectate in presa. Dar nu dormind in parlament.
Increderea in parlament e de doar 6%. Comportati-va ca si cum acest procent e doar meritul vostru!
foto: actualdecluj.ro

Articolul are 0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top