skip to Main Content

Oferta servicii juridice Timisoara

In plina criza, atunci cand am avut nevoie de asistenta juridica, am fost nevoit sa apelez la serviciile unui avocat foarte bun. Din relatiile pe care le-am avut prin natura activitatii pe care o desfasor, am reusit sa gasesc un avocat de a carei probitate morala nu m-am indoit de aproape un an, in nicio situatie.

Am considerat ca publicitatea testimoniala este cea mai buna: in cazul in care aveti nevoie de un serviciu juridic profesional, va recomand sa apelati cu incredere.

 


Cabinetul individual avocat

Av. Schieszer Anda Alexandra
Timisoara, str. Martir Ovidiu Munteanu, bl. C8, ap. 6
Tel: 0758.067.336

alexandra.schieszer@yahoo.de

www.avocat-timis.ro
 


Modalitatea de plata tip abonament
Avantaje
a)    preturile mici în comparatie cu fiecare prestatie avocatiala
b)    se plateste lunar, astfel încat va puteti planifica cheltuielile
c)    cheltuielile cu prestari servicii sunt deductibile în contabilitate
d)    disponibilitate, promptitudine în rezolvarea tuturor problemelor
e)    asigurand  preventia juridica în derularea operatiunilor comerciale  se evita eventuale situatii conflictuale si chiar litigii
Dezavantaje
a)    exista posibilitatea ( foarte mica ) de a nu avea nici o problema juridica în luna respectiva
b)    va poate fi relativ greu sa alocati niste resurse pentru probemele juridice

Obiectul unui abonament la
Cabinet individual avocat „Schieszer Anda Alexandra”

Toate serviciile juridice, pe perioada de derulare a acordului, vor fi  prestate de doamna avocat Schieszer Anda Alexandra la cererea scrisa a clientului beneficiar.
Doamna avocat Schieszer Anda Alexandra va acorda asistenta juridica/consultanta în vederea înfiintarii unei/unor societati comerciale, modificarii actelor constitutive, înfiintarii, închiderii de sedii secundare, va redacta hotarari A.G.A, va proceda la majorari de capital social, va analiza/redacta contractele comerciale pe care clientul le va încheia cu tertii, îl va asista în vederea obtinerii de avize, licente, documentatii, întabulari, litigii, diferende financiare/comerciale, va redacta procuri, tranzactii, notificari, somatii de plata, concilieri, diverse cereri catre institutii la cererea clientului beneficiar de servicii, aceste servicii nefiind enumerate limitativ;
Acest tip de abonament cuprinde cea mai completa paleta de servicii juridice, acoperind în totalitate necesitatile legale ale unei companii.

Obligatiile Cabinetului individual

–    recuperare de creante si consultanta juridica de calitate
–    reprezentarea si apararea cu mijloace specifice a drepturilor si intereselor legitime ale clientului în raporturile cu autoritatile publice, institutiile si orice persoane fizice sau juridice;
–    consultatii si comentarii asupra actelor normative care au sau pot avea implicatii asupra activitatii clientului, pe masura aparitiei lor;
–    redactare de acte juridice necesare îndeplinirii activitatii clientului
–    respectarea unei obligatii de diligenta în ceea ce priveste sectorul recupararii creantelor;
–    asistarea completa la întalnirile privind negocierea contractelor si oferirea solutiilor legale în favoarea intereselor clientului, dar cu respectarea dispozitiilor legale.

Tariful aferent serviciilor prestate începe de la suma de 50 Euro/luna si se va calcula în functie de numarul maxim de dosare pe luna (pentru recuperare creante), iar pentru celelalte servicii în functie de numarul de contracte comerciale analizate/redactate, notificari, procuri, somatii, concilieri, etc. si în functie de numarul de participare la întalnirile de afaceri ale clientului.

Articolul are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top