skip to Main Content

De ce Alin Nica Presedinte CJ Timis

Alin Nica inseamna pentru mine cele doua calitati pe care le promovam intens in conferintele miscarii de peste 2 ani in toata tara, respectiv Buna Credinta si Competenta. Plus cateva calitati de lider care il definesc ca fiind un brand politic cu impact national, ceea ce este rara avis in viata politica din Romania.
Daca despre primele doua oricine care ii stie cat de cat istoria s-a convins, despre calitatile de lider cred ca s-a vorbit prea putin. Si iata ce vad eu.
A spus ca buna credinta trebuie demonstrata alegatorilor. Are nevoie sa poata lucra cu o echipa competenta de consilieri in urmatorii 4 ani, iar acestia trebuie sa fie dedicati, precum Alin Nica, intereselor comunitatii ca sa fie alesi.
A aratat ca se poate inconjura de oameni de calitate, intelegand ca este vital pentru un lider sa insume competentele celor din jur si nu incompetentele ascunse sub lingusiri slugarnice, asa cum vedem ca se intampla cel mai des in politica si administratie.
A spus ca va fi un presedinte al CJ pentru toti primarii, iar buna sa credinta imi spune, cel putin mie ca alegator, ca asa se va intampla. Ca va putea lucra cu orice primar, indiferent de culoarea sa politica, daca acel primar va dori dezvoltarea comunei sale. In plus este si logic sa fie asa, deoarece dezvoltarea fiecarei localitati va insemna dezvoltarea judetului, ceea ce ii mai poate asigura, din 2024, inca un mandat daca asta isi doreste.
Si nu in ultimul rand este un om care stie cum sa faca managementul resurselor. S-a vazut in timpul mandatelor sale de primar la Dudestii Noi si se vede in precampanie unde, cu resurse putine, are o vizibilitate foarte buna. Ceea ce nu este putin lucru. Chibzuinta, principiile, viziunea, competenta, buna purtare, vorbele care exprima respect pentru dialog, transparenta, … si lista ar putea continua.
Alin Nica, un om politic pe care il voi vota in 27 septembrie 2020.
foto: orasul-timisoara.ro

Articolul are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top