Cateva intrebari

Cateva intrebari referitoare la sondajul IMAS, dat publicitatii de Europa FM:

1. Iohannis pe primul loc desi este hulit de televiziunile coprofage zilnic, mai putin cand le face jocul. Si totusi este pe locul I.

Intrebare: Daca nu au afectat sansele lui Iohannis, de ce credeti ca au puterea sa creasca in preferintele romanilor personaje precum Cumpanasu, Diaconu sau Plesoianu?

2. Dan Barna, un cvasinecunoscut pana acum doi ani, a ajuns pe pozitia a doua, cu o crestere de 8% fata de sondajul anterior. Omul s-a dus la coprofage dupa europarlamentare, ca sa il vada lumea, fapt pentru care a fost taxat de sustinatorii sai hard.

Intrebare: Ajuta mersul la coprofage pentru a creste in sondaje, ori este suficienta strategia pe internet si participarea la evenimente publice care oricum vor fi transmise de toate televiziunile?

3. Pe locurile 3 si 4 in sondaj se afla Ponta si Tariceanu. Impreuna ar avea, insumat, procente pentru locul II, ceea ce ar insemna intrarea in turul II, cu Iohannis.

Intrebare: Credeti ca procentele lui Ponta si Tariceanu se vor transfera in totalitate catre Mircea Diaconu, avand in vedere ca cei doi au incheiat o alianta de sustinere a acestuia, iar Ponta si Tariceanu nu candideaza?

4. Viorica Dancila sta extrem de prost in sondaje, abia locul 5. Ambitia sa de a candida in continuare este identica cu aceea de a mentine o guvernare falimentara, mai ales ca Iohannis a trimis-o in parlament pentru remaniere.

Intrebare: Daca va iesi cu bine cu guvernul din motiunea de cenzura si remaniere, are sanse Viorica Dancila de a intra in turul II?

Raspunsurile cu argumente cred ca ar ajuta mai mult decat activismul de partid.

0 Comentarii

Scrie un comentariu