skip to Main Content

Partidul lui veceu si bideu

Masura manipularii la care am fost impinsi in 2000, atunci cand am fost obligati sa alegem intre un Ion Iliescu (pentru cine mai crede in el recomand cartile lui Grigore Cartianu aparute anul trecut, “Sfarsitul Ceausestilor” si “Crimele revolutiei”) si gura sparta Corneliu Vadim Tudor, ne-a fost revelata azi, cand tribunul a fost pus fata in fata cu justitia.

Circul cu politicieni care ne este oferit de televiziuni, si-a mai consumat ieri un episod la evacuarea veceului din vila in care sta abuziv dupa ce i-a fost repartizata de fostul premier Tariceanu, pe strada Emile Zola din Bucuresti si a fost revendicata si castigata in instanta de catre proprietarul de drept.

Daca aveti stomacul in regula si nu aveti sensibilitati vomitive, admirati cum se pricepe bardul securisto-comunisto-pupincurist sa se lupte, cot la cot cu Marinescu-Bideu, impotriva unei femei care reprezinta legea (poate nu intamplator tot de genul feminin):

httpv://www.youtube.com/watch?v=H1_eMlDLzLI

Si, spre aducere aminte, iata-l si pe Marinescu – Bideu intr-o actiune similara cu ceva timp in urma:

httpv://www.youtube.com/watch?v=zU1eNPEjL2w

Mari barbati, mari caractere. Adica niste jeguri ordinare, poate nu intamplator pe placul celor de la Realitatea TV si Antena 3. ­čÖé

Articolul are 0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un r─âspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top