skip to Main Content

Reformele nu le vor face niciodata oamenii sistemului corupt

Sa ne intelegem: Vlad Voiculescu este un om de foarte buna credinta. Din punctul acesta de vedere este OM in adevaratul sens al cuvantului de OM, termen derivat din OMENIE.
Pana aici sper ca nu aveti nimic de comentat.

Acum, ca am stabilit asta, sa ne uitam la competenta functiei de ministru al sanatatii, functie pe care si-a asumat-o si pentru care a girat probabil in fata coalitiei de guvernare ca o va stapani in urmatorii 4 ani.

Ministrul sanatatii, oricare ar fi fost el, vine sa coordoneze un sistem:

  • eminamente corupt („cele mai mari spagi se dau in sanatate” L. C. Kovesi);
  • controlat politic ( Alina Gorghiu – PNL – este cea care a depus un proiect in parlament de anulare a dispozitiei ministrului sanatatii din 2016, adica a lui Vlad Voiculescu, prin care directorii de spital sa fie numiti in baza unui concurs. PNL si PSD au votat cot la cot aceasta lege);
  • dependent de niste utilitati pe care primariile nu le asigura pentru ca nu au facut de ani buni investitii in acestea (caldura scazuta se pare ca a fost cauza producerii incendiului de la Matei Bals)…

… si in care sunt alte probleme, printre care exodul medicilor in strainatate si deficitul de personal, pandemia de COVID, lipsa unor medicamente esentiale precum Eutyrox si cele pentru tratamentul diabeticilor, plus propaganda ucigasa prin care se doreste anihilarea din fasa a oricaror initiative care pot schimba sistemul actual de sanatate.

Asadar nu competenta este ceea ce ii lipseste lui Vlad Voiculescu, pentru ca singur, oricat ar fi de competent, nu poate schimba nimic.

Vedeti si voi ca sistemul reactioneaza. Cel mai bun exemplu este Gabriela Firea. Aceasta vaca imputita (imi asum termenul) este cea care:

  • nu a investit niciun leu in sistemul de termoficare din Bucuresti in 4 ani cat a fost primar general;
  • a sifonat bani catre partid si catre structurile penale cu epicentrul in Voluntari prin companii surogat pe care instanta a decis ca trebuie sa fie desfiintate;
  • care l-a girat pe tupeistul dr. parlamentar Adrian Streinu Cercel ca director al spitalui Matei Bals, dar nu numai pe el…

… si care acum da vina pe altii pentru nenorocirile suferite de victimele acestui sistem corupt si care trebuie reformat.

Reforma nu o vor face niciodata indivizii care apara sistemul corupt precum Firea sau oricine din PSD. Tot cu oameni de buna credinta se poate face.
Iata de ce Vlad Voiculescu trebuie sustinut, incurajat si protejat de viperele cu sarma in fund si cu conturile pline din coruptie.

Articolul are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top