skip to Main Content

 Acest blog a fost conceput si realizat, initial, ca o platforma asociata unui blog de imobiliare ca mijloc de informare dupa criza din 2009. Apoi a migrat independent, pe un domeniu propriu, motiv pentru care subiectele supuse discutiei au fost dintre cele mai diverse, imbracand toate etapele prin care am trecut in ultimii 10 ani de cand am aces bog: afaceri, politica, implicare civica, familie, dezvoltare personala.

Toate postarile au caracter personal. Acestea nu implica firmele pe care le detin sau le-am detinut, nu implica filialele asociatiilor sau partidului din care am facut parte. Asa am vazut eu lucruile atunci si le-am redat cu buna credinta.

Blogul este deschis pentru colaborari, inclusiv pentru postari ce nu-mi apartin, dar al caror autori sunt de buna credinta.

Blogul foloseste imagini de pe site-urile supuse folosirii gratuite sau din alte surse cu indicarea lor si link de legatura.

Sper ca ceea ce am postat aici sa-ti fie de folos. Daca parerile tale converg sau sunt divergente celor exprimate pe blog, ai posibilitatea sa le exprimi sub forma de comentarii civilizate.

Multumim!

Despre

Back To Top